Οι Γάλλοι λατρεύουν τη σαμπάνια, όχι μόνο γιατί είναι ένα από τα εξαγώγιμα προϊόντα τους, αλλά γιατί κάνει καλό στην υγεία...
όσο σχεδόν και το κόκκινο κρασί. Έχουν και ένα γιατροσόφι, για μία από τις πιο συχνές παθολογικές
καταστάσεις. Πίνοντας ένα ποτήρι σαμπάνια πριν από κάθε γεύμα με άδειο στομάχι, παρέχετε στον οργανισμό σας άφθονα θετικά ιόντα σιδήρου, που φτάνουν για να καλύψουν την καθημερινή απώλεια αυτού τού μετάλλου. Κάλλιστα, ο σίδηρος αυτός απορροφάται και εύκολα από τον οργανισμό. Επιπλέον, η σαμπάνια παρέχει στον οργανισμό βιταμίνες, σάκχαρα, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και τανίνες, που τονώνουν την υγεία.
Via
καταστάσεις. Πίνοντας ένα ποτήρι σαμπάνια πριν από κάθε γεύμα με άδειο στομάχι, παρέχετε στον οργανισμό σας άφθονα θετικά ιόντα σιδήρου, που φτάνουν για να καλύψουν την καθημερινή απώλεια αυτού τού μετάλλου. Κάλλιστα, ο σίδηρος αυτός απορροφάται και εύκολα από τον οργανισμό. Επιπλέον, η σαμπάνια παρέχει στον οργανισμό βιταμίνες, σάκχαρα, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία και τανίνες, που τονώνουν την υγεία.
Via