Ο Stephan Brusche ζει και εργάζεται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας ως ζωγράφος και σχεδιαστής. Η καλλιτεχνική του φύση αλλά και οι ανησυχίες του τον οδήγησαν στο να ασχοληθεί με το… φαγητό του! “Τρώγοντας μου ήρθε η έμπνευση και θεώρησα την μπανάνα ως ένα εύπλαστο υλικό για να δημιουργήσω διάφορα θέματα. Είναι μαλακή στο εσωτερικό και σκληρή απέξω πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσα εύκολα να την σκαλίσω, να την κόψω, να της δώσω το σχήμα που ήθελα”, λέει ο ίδιος. Το αποτέλεσμα στο πιάτο του ποτέ δεν είναι ίδιο και πάντα εκπλήσσει.
Via
Via